Woven / work / Polyline / 2018

The project was created for the Landscape Festival in Prague, thoroughly designed, build and sewn by Woven. 

Polyline folds down and opens up in a symmetrical gradient of the passive positions of the human body. It offers a range of different seating situations from the superior individual high chair through a collective and mirrored double seat, finishing in the laying position while turning the view of the user from the obvious panorama of the Vltava river and the castle

to the iconic restaurant building from the 30s by Josef Fuchs, presently in a desolate state.

Polyline is currently being transformed into a product! 

1/4
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

WOVEN:

[1:1] WORKSHOP:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by WOVEN

small-scale architecture