Woven / work / Forest Sauna / 2018

 

This crowdfunded Project was created on a voluntary basis, designed and documented by Woven, managed by Centrum Architektury and Čierne Diery and is currently under construction in the village of Spišský Hrhov in the east of Slovakia.

The Sauna is following the idea of "matryoshka", layering individual spaces one within the other. Visitors coming from the vast surrounding nature enter the object stepping on the terrace running all around. The next, indoor layer is cool and illuminated, thank the polycarbonate cladding. Functionally the rest area and changing room lead to the core, a traditional wood-fired log sauna, dark and hot in contrast.

1/3
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

WOVEN:

[1:1] WORKSHOP:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by WOVEN

small-scale architecture